Aanpak

Street Design maakt responsive websites met WordPress zodat uw website er op elk toestel goed uitziet én zodat u zelf teksten kan aanpassen. We zorgen dat uw website niet alleen technisch in orde is, maar er ook inhoudelijk perfect uitziet.

Street Design gelooft dat websites informatie moeten geven. Waar je ook bent: op kantoor, in de trein, hopeloos verdwaald in de stad. Daarom moet het snel gaan én moet je website altijd en overal optimaal werken. Op uw professionele retina big screen. Op uw tablet. Op uw smartphone. Over een trage 3G verbinding.

Ontwerp

Op basis van een eerste gesprek wordt een gepast ontwerp voorgesteld. Dit is de basis waarna kleine (of iets grotere) aanpassingen kunnen gebeuren.

Creatie

Nadat de fase van het ontwerp is afgerond, gaat Street Design aan de slag om het ontwerp om te zetten in een werkende website. Hierbij geeft de klant aan welke functionaliteiten al dan niet voorzien moeten worden.
De opgeleverde websites voldoen trouwens aan de laatste vereisten qua code en opmaak. Zo worden alle websites responsive  en op basis van WordPress opgeleverd. Lees meer hierover meer onder Waarom WordPress?

Support

Eens de website online staat kan deze eenvoudig zelf onderhouden worden aangezien elke website wordt ontwikkeld met het gekende beheersysteem (CMS) van WordPress. Hiervoor wordt een uitgebreide en duidelijke handleiding voorzien.
Indien er voor gekozen wordt om de website niet zelf te onderhouden of er zijn nog enkele kleine aanpassingen te doen na de oplevering, kan Street Design dit perfect voor u doen.