Voor zowel opleiding als support met betrekking tot WordPress kan je terecht bij Street Design. Door de jarenlange ervaring met WordPress kunnen we u de gepaste hulp bieden. Of het nu gaat om een algemene opleiding of een specifiek probleem, bij Street Design ben je aan het juiste adres!

WordPress opleiding

Een opleiding WordPress is sowieso interessant aangezien je nadien zelf aan de slag kan. DE inhoud van de opleiding wordt specifiek en in functie van de vraag bepaald. Enkele voorbeelden:

  • Je bent reeds bekend met WordPress maar wenst specifiek meer kennis van een bepaald aspect binnen WordPress.
  • De website van je bedrijf heeft een update nodig maar de kennis hiervan ontbreekt bij jezelf of je medewerkers.
  • Je wilt voor jezelf, voor je bedrijf of voor een vereniging zelf een website of blog opzetten met een aantal functionaliteiten.
wordpress support opleiding

WordPress support

Een niet of niet goed werkende WordPress website is lastig…
Street Design bekijkt graag met jou wat er juist aan de hand is en hoe we dit kunnen verhelpen.

Naast het fixen van de problemen is het uiteraard belangrijk dat je website goed blijft werken en ‘gezond’ en veilig blijft. Ook daarbij kunnen we je helpen. Met een onderhoudscontract zorgen we hiervoor. Je website wordt dan nauwlettend in de gaten gehouden en wordt ervoor gezorgd dat:

  • Het thema en de plugins up te date blijven.
  • Je website steeds online is (via monitoring).
  • Er op regelmatige basis backups worden genomen. Dit om bij grote serverproblemen steeds een versie achter de hand te hebben om terug te gebruiken.