Voor een ondernemer is een website tegenwoordig onmisbaar. Een goed webdesign zorgt niet alleen voor een mooi digitaal uithangbord, maar ook en vooral dat je business blijft draaien zonder dat je er tijd in moet steken. Zo kan je je producten of diensten verkopen of boekingen ontvangen terwijl je bezig bent met andere zaken (of geniet van wat welverdiende vakantie).

Elke ondernemer heeft dan ook nood aan een plekje op het net.

Street Design kan je hierbij perfect helpen. We zorgen voor een design dat perfect aansluit bij uw bedrijf, organisatie of evenement, en dat bovendien responsive is en dus op elke tablet, laptop of smartphone perfect zichtbaar is.

Elke opgeleverde website voldoet trouwens aan de laatste standaarden en trends op het gebied van webdesign.

Daarnaast is het ook belangrijk dat teksten en foto’s perfect gekozen zijn. Niet in het mist voor de vindbaarheid (SEO) van uw website via zoekmachines als Google. Ook hierin helpt Street Design graag een handje mee.

Indien u liefst de touwtjes zelf in handen wil houden met betrekking tot de inhoud van uw website, is dit uiteraard geen probleem. Doordat Street Design alle websites ontwikkelt met WordPress, kan u via dit systeem zelf u site inhoudelijk aanpassen. Street Design zorgt voor een korte opleiding en handleiding waarna u zelf aan de slag kan.

Neem dus vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en offerte!